AY-BRANDS

We hebben een mooie mix van merken in onze winkel. Ieder seizoen stellen we met veel zorg en passie een collectie samen met prachtige merken uit Nederland, Duitsland en Frankrijk. Maar ook hebben wij oog voor Scandinavische mode en trends en Italiaans vakmanschap. Onze merken moeten vooral staan voor goede kwaliteit, rijke materialen en een goede pasvorm. Door de brede collectie kun je altijd een outfit vinden die precies bij je persoonlijke smaakt past.

Dit Duitse merk staat bekend om zijn perfect zittende broeken, die voor elk type vrouw en elk figuur een oplossing biedt. Maar ook de blouses, tops, jassen en schoenen van Closed zijn mooi en stijlvol en zijn zowel casual als voor werk te dragen.


AIAYU is een duurzaam merk, ontworpen in Denemarken en geproduceerd in Bolivia, India en Nepal. Ontstaan uit een diepgewortelde liefde voor natuurlijke materialen en kwaliteit. Elk AIAYU item is gemaakt om mooi te zijn zonder pretenties, tijdloos en zonder concessies in kwaliteit, net zoals de vrouw waarvoor het ontworpen is. AIAYU gelooft dat de beste produkten worden gemaakt waar de materialen vandaan komen, daar waar de expertise is om deze materialen te bewerken. AIAYU gaat naar deze plaatsen om het lokale vakmanschap te koesteren en communities te ondersteunen.


De collecties van het Deense merk Graumann kenmerken zich door vrouwelijkheid, elegantie en draagbaarheid, met oog voor vorm, patronen en kleur. Graumann kiest voor stijlvolle en tijdloze

silhouetten.


De oorbellen, ringen, armbanden en kettingen worden ontworpen in Nederland en in beperkte oplage vervaardigd in Jaipur: het wereldwijde centrum van de edelsteenslijperij. In deze Roze Stad van India, hebben de beste ambachtslieden het voorrecht om te werken met de mooiste edelstenen ter wereld. En Rado heeft op zijn beurt het voorrecht om met deze vakmensen, en de bijzondere edelstenen van Jaipur, de Supernatural World van Sputnik Jewelry tot leven te brengen.


Pantanetti is not just a brand.

Pantanetti is the family that created this brand.

An Italian family that for over 35 years respects the tradition producing excellent craftsmanship shoes.

The best hides, natural leather, attention to detail, fine italian design, the softly form, the resistance of the real shoe. Pantanetti brand does not need too many words, just wear them.

When you buy Pantanetti shoes you will not buy just a product: you will have a piece of our history.

Keep them in your hand... feel you the strength?

Authentic shoes for not ordinary people.


Nederlands merk met mooie betaalbare tijdloze basics in verschillende matrialen! Kenmerkend zijn de vrouwelijke lijnen en de perfecte fitting! AY is er erg blij mee.


Valentine likes the opposition games, the raw material of the workers, the refinement of transparencies of silk or cotton, the wool tweedy as well as the lace. The printed drawings created in the workshop balance the full or the dull colors.

Easy to wear and mix, the garments keeps a unique look. A silhouette completed by shoes made in the workshop of his partner, shoemaker for four generations.


LangerChen is demonstrative proof that Made in China fashion need not be synonymous with mass-produced wares stemming from poor working conditions. In fact, LangerChen has been dedicated to reaching its goal of establishing an environmentally friendly and a fair textile production facility in China. In 2009, Miranda Chen and Philipp Langer took the first step towards realizing this goal founding the Jiecco textile plant just outside of Shanghai. Their passion for fashion and expertise in creating materials is the common thread on which the pair founded LangerChen five years later.


BY-BAR is een Nederlands kleding- en accessoire label dat in 2008 is opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Begonnen met de verkoop van oorbellen, is het label inmiddels uitgegroeid tot een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires. De styles van BY-BAR bestaan uit essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. De collectie is modern maar niet aan trends onderhevig waardoor alle items mooi zijn voor meerdere seizoenen.